Trotse Schiedammers vertelden hun verhaal in Met Andere Ogen in Nieuwland

TROTS zijn wij op Malaika, Petra & Petra, Zeynep, Robin en Stefanie, de sterren van de vertelvoorstelling Met Andere Ogen in de Kansenfabriek op 30 november 2019 in Nieuwland.

Bedankt dat jullie zaterdag zo openhartig jullie verhaal deelden. Wat een sterke vrouwen stonden daar! Bob van der Lugt bedankt voor jouw (alweer) formidabele verbindende en coachende regierol. Brenda Flapper en de Kansenfabriek bedankt voor de gastvrijheid en de fijne samenwerking.

Met Andere Ogen is een vertelvoorstelling waarin Schiedammers hun verhaal met elkaar en een klein publiek delen. Telkens staat er een ander thema centraal en doen we een andere wijk aan. Met Andere Ogen is een project van theatermaker Bob van der Lugt en Stichting Mooi Werk. Na Oost en Nieuwland hopen we in 2020 ook andere Schiedamse wijken aan te doen.

Wil jij meedoen? Heb jij een idee voor een thema? Neem contact op met Anne@stichtingmooiwerk.nl

Bekijk hier de foto’s van de voorstelling in Nieuwland (foto’s door John Middelkoop):