Raamgedichten gaat verder in 2019

Het Raamgedichten project van Mooi Werk in de Schrijversbuurt gaat verder in 2019.

De eerder geplande schrijfworkshops worden verplaatst naar begin van het nieuwe jaar! In 2019 gaan we vol nieuwe energie, onder leiding van dichter Alison Martis, verder met het schrijven van mooie gedichten en leren we weer van alles over de schrijvers en hun verhalen op de straatnaambordjes van deze wijk in Schiedam West.

Ben je benieuwd en wil je ook wel eens meedoen? Voor vragen en alvast aanmelden kunt u terecht bij Alysia van Dijk, cultuurscout in West en projectleider bij Mooi Werk. E-mail haar op alysia@stichtingmooiwerk.nl.

Houd deze website in de gaten voor nieuws over de Raamgedichten en de bijbehorende schrijfworkshops. Meer informatie volgt snel!