Met Andere Ogen

Theatervoorstelling Met Andere Ogen vertelt het veelkleurige verhaal van Schiedam Oost

Op woensdag 26 juni 2019 speelt de theatervoorstelling Met Andere Ogen in het Huis van de Wijk Oost. Theatermaker Bob van der Lugt en Stichting Mooi Werk ontwikkelden deze vertelvoorstelling samen met en voor wijkbewoners uit Schiedam Oost.

Tijdens het stuk vertellen vijf buurtbewoners met verschillende afkomst en achtergrond hun persoonlijke verhaal. Wat waren belangrijke momenten in hun leven? En hoe trots zijn ze nu? Ontroerende verhalen, maar vooral ook herkenbare verhalen. Na een korte voorstelling is er gelegenheid voor gesprek met het publiek en praten we verder over deze herkenbaarheid.

De voorstelling is gratis en vind plaats van 19:30 tot 21:00 uur aan de Boerhavelaan 79 in Schiedam. De inloop is vanaf 19:00 uur met koffie en thee (tegen een kleine contante vergoeding).

Voor vragen of ideeën kun je contact opnemen met Anne Doeksen via anne@stichtingmooiwerk.nl.