Onthulling muurgedicht Willem Elsschot bij Stichting Mooi Werk

Schiedam is weer een muurgedicht rijker!  Op vrijdag 7 september om 16.00 uur onthult wethouder Catelijne de Groot een citaat uit een brief van Willem Elsschot. De tekst is aangebracht in opdracht van de gemeente Schiedam en is gekozen in samenwerking met het Literair Gezelschap en de Bibliotheek Schiedam. De tekst is aangebracht op de muur van Hoogstraat 97, waar Stichting Mooi Werk gehuisvest is. De vormgeving is gedaan door Tessa Schlechtriem van Skizzie, de uitvoering was in handen van reclame-atelier Leo Mineur.

U bent van harte uitgenodigd om het gedicht nader te aanschouwen en het feestelijke moment bij te wonen. Aansluitend aan de onthulling, om 16:30 uur, wordt u door het Literair Gezelschap Schiedam een lezing aangeboden door Vic van de Reijt, biograaf van Willem Elsschot.