Met Andere Ogen: deelnemers gezocht

Theatermaker Bob van der Lugt organiseert dit jaar opnieuw het project Met Andere Ogen met ondersteuning van de Cultuurscouts van Mooi Werk. Eerder vonden al twee edities van dit verteltheater plaats waarin bewoners uit de wijken Oost en Nieuwland op ontroerende wijze hun verhaal deelden met elkaar. Met Andere Ogen is een project waarbij buurtbewoners gecoacht worden om hun persoonlijke verhaal voor het voetlicht te brengen en staat altijd in het teken van elkaar op een andere manier ontmoeten, verhalen in elkaar herkennen en elkaar echt zien.

Dit jaar zet Met Andere Ogen koers richting de wijken West, Groenoord en Zuid en staat geheel in het teken van persoonlijke verhalen in tijden van de coronacrisis.
Iedereen wordt momenteel op de een of andere manier geconfronteerd met het coronavirus. Je eigen gezondheid, je familie, je buren, je werk, je omgeving en niet te vergeten de anderhalve meter afstand. Je voelt je angstig, machteloos, maar soms ook meer dan ooit verbonden met de ander. Iedereen vindt uiteindelijk daar zo goed en zo kwaad als het kan een vorm voor. En laten we die gevoelens vooral met elkaar delen. Niets menselijks is ons vreemd. Gewoon even aandacht met je ogen dicht. Aldus regisseur Bob van der Lugt.

Wil jij jouw verhaal delen? Een verhaal over een belangrijk moment tijdens de coronaperiode, een persoonlijk verhaal, een verhaal over wat vrijheid of de beperking daarvan voor je betekent of gewoon een verhaal over een ontmoeting waar je blij van werd? In een aantal sessies leert Bob je hoe je jouw beknopte verhaal het beste naar voren kunt laten komen. Tijdens de vertelvoorstelling mogen de luisteraars reageren op jouw verhaal en het aanvullen met hun eigen ervaring.
Een vriend, vriendin of buurman meenemen mag altijd. Kom je niet uit de wijken West, Zuid en of Groenoord en wil je toch graag meedoen? laat het ons weten!

Aanmelden kan via margo@stichtingmooiwerk.nl. Vermeld graag bij jouw aanmelding de wijk waarin je woont, jouw leeftijd en telefoonnummer. Bob van der Lugt neemt daarna met iedereen persoonlijk contact op. Aarzel je nog en heb je vragen? Bel Bob op 06 24534598.