Fototentoonstelling ‘Dit is Schiedam’ in De Monopole

Na een jaar fotograferen in de wijken van Schiedam tonen de deelnemers van het fotografieproject ‘Dit is Schiedam’ met trots hun werk aan het grote publiek. De expositie is gratis te zien in het eerste weekend van oktober in De Monopole te Schiedam.

Het project ‘Dit is Schiedam’ is een bewonersinitiatief en is uitgevoerd in samenwerking met Stichting Mooi Werk, fotograaf John Middelkoop en een groep betrokken Schiedamse fotografieliefhebbers. Deelnemers volgden een jaar lang (online) fotografielessen en trokken er gezamenlijk op uit om onder begeleiding van ervaren fotografen het leven in de stad te fotograferen. Tijdens de expositie laten deelnemers hun beste werk zien. De tentoonstelling is gratis toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober van 11:00-16:00 uur in De Monopole aan de Hoogstraat 99 te Schiedam. Wees welkom!

Dit cultuurparticipatieproject kreeg financiële steun van de Gemeente Schiedam en de Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Vragen? Graag telefonisch contact opnemen met Anne Doeksen (06-10233517), voormalig cultuurscout Stichting Mooi Werk.