Cultuurscout Margo over Iktoon Schiedam 2019 bij Aan de Schie

Onze cultuurscout Margo, tevens projectleider van Iktoon Schiedam 2019, vertelde bij radio Aan de Schie wat je zoal kunt verwachten tijdens de aankomende editie van Iktoon Schiedam, die start op zaterdag 1 juni. Verwacht een maand vol workshops, een gezamenlijk kunstwerk in de vorm van Dagboek van Schiedam, een Iktoon-lied, krant en een spetterende eindmanifestatie op zaterdag 29 juni bij de Bibliotheek in de Korenbeurs.

Ben jij amateurkunstenaar, geïnteresseerde of wil je zelf wel eens creatief aan de slag? Kom dan langs tijdens een van onze activiteiten en de eindmanifestatie tijdens de Iktoon-maand!

Luister hier het radio-interview terug (vanaf 2.30).

Lees hier meer over het programma.

Foto: Onze Iktoon Cultuurvangers zijn op pad! Zij vangen verhalen in Schiedam om zo tot het Dagboek van Schiedam te komen.