Culture Sneak voor brugklassers van Lyceum Schravenlant

Op vrijdag 6 september organiseerde Mooi Werk samen met culturele instellingen de tweede editie van Culture Sneak voor brugklassers van Lyceum Schravenlant. Dit eendaagse ‘cultuurfestival’ brengt leerlingen in contact met kunst- en cultuuractiviteiten die Schiedam dit schooljaar te bieden heeft en die zij misschien zelf niet zo snel zouden kiezen. Daarnaast is het ook nog eens een mooie gelegenheid om de stad en nieuwe klasgenoten te leren kennen in het begin van het schooljaar.

Een geslaagde ochtend waarin de leerlingen enthousiast meededen met workshops als rap, hiphop, fashion & lifestyle, capoeira, moderne dans en een eigen Keith Haring kunstwerk maken.

Dank aan alle instellingen en toppers die meewerkten om deze ochtend weer tot een succes te maken!

Meer weten over kunsteducatie projecten van Stichting Mooi Werk en Culture Sneak? Bekijk hier de projectwebsite van Culture Sneak! Of neem contact op met Erik van Duijvenbode via educatie@stichtingmooiwerk.nl.

Foto’s: (c) Wim van den Berg