Brugwachtershuisjes zoeken invulling

Gemeente Schiedam zoekt voor haar mooie maar eenzame brugwachtershuisjes van de Ooievaarsbrug, Oranjebrug en Hoofdbrug een creatieve invulling door lokale bewoners, kunstenaars, culturele ondernemers en/of stadmakers. Brugbediening moet bij de plannen mogelijk blijven. Stichting Brugwachtershuisjes organiseert dit project in samenwerking met Stichting Mooi Werk en cultureel ondernemer Julia Snikkers. Er is een startbudget van € 1.000,- per huisje beschikbaar. De eerste ronde voor het inleveren van plannen sluit 31 mei 2020. Andere plannen uit de wijk kunnen het hele jaar door getoetst worden bij onze Cultuurscouts.

Meer info vind je op: www.brugwachtershuisjes.nl

Ben je bewoner uit de wijk of heb je hulp nodig bij het schrijven van jouw plan?
Neem dan contact op met onze Cultuurscouts.

Vragen en suggesties voor de Ooievaarsbrug en/of Oranjebrug?
Mail naar caty@stichtingmooiwerk.nl

Heb je vragen en suggesties voor de Hoofdbrug?
Mail naar: margo@stichtingmooiwerk.nl