Tamara Hofman

interim-cultuurscout, projectleider midsommar

Tamara is sinds februari 2019 interim-cultuurscout voor Schiedam Noordrand (Kethel, Spaland/Sveaparken) en is projectleider van MidSommar dat in juni plaatsvindt.

Tamara is een echte Schiedamse, opgegroeid in Vlinderhoven en rond momenteel haar studie Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit af. Ze werkte eerder al mee aan de projecten Nacht van de Nacht en Cookeloere van Mooi Werk en is daarom vol enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging begonnen:

“Ik heb ontzettend veel zin om samen met de bewoners en iedereen die Noord een warm hart toedraagt de wijk tot leven te brengen en ben benieuwd wat voor creatieve, inspirerende en verrassende projecten wij met zijn allen neer gaan zetten.”, vertelt ze.