Margo Onnes

coördinator wijkcultuurklassen, consulent primair onderwijs

Margo is sinds maart 2019 werkzaam voor Stichting Mooi Werk. Eerst voor de afdeling participatie en sinds najaar 2019 ook voor de afdeling educatie. Binnen het team educatie is zij coördinator van de Wijkcultuurklassen en consulent primair onderwijs.

Margo Onnes is opgeleid als beeldend kunstenaar en filmmaker en volgde de master Sociologie van Kunst en Cultuur aan de Erasmusuniversiteit Rotterdam.

“Sinds 2012 ben ik woonachtig in Schiedam samen met mijn man en inmiddels drie kinderen. Naast mijn werk als maker heb ik als freelance docent beeldende kunst en audiovisueel gewerkt voor verschillende culturele instellingen (waaronder het Stedelijk Museum Schiedam) en diverse scholen in zeer uiteenlopende wijken. De projecten die ik opzet zijn altijd cross-disciplinair van aard en gericht op samenwerking. Kunst is voor mij een middel om contact te zoeken met de Ander. Er is niets mooiers om mensen via kunst en cultuur met elkaar te verbinden en te laten opbloeien. In mijn werk voor Stichting Mooi Werk hoop ik dan ook mijn expertise te kunnen inzetten om mensen te verbinden en bij te dragen aan een cultureel programma waaraan leerlingen van alle achtergronden en leeftijden mee kunnen doen.”

margo@stichtingmooiwerk.nl