Anne Doeksen

interim-chef cultuurparticipatie, cultuurscout en coördinator cookeloere

Anne vervangt sinds 1 maart 2019 Marije van der Kruk tijdens haar zwangerschapsverlof als Chef Cultuurparticipatie en cultuurscout van de wijken Oost en Nieuwland. Anne is naast deze interim rol ook oprichter van Cookeloere en verzorgt de kookavonturen in Nieuwland en Noordrand, die samen met Mooi Werk worden georganiseerd.

“Hallo! Ik ben Anne Doeksen, een terug-van-heel-lang-weggeweest Schiedammer. Ik ben geboren met de Flora in één hand en een pollepel in de andere. Als belangenbehartiger spande ik mij jaren in voor natuurbescherming op zee. Nu zoek ik het avontuur dichter bij huis en zet ik mij als sociaal ondernemer in voor mijn stad Schiedam. Jullie kennen mij wellicht al van Cookeloere Kookavonturen, de culinaire cupido die mensen bij elkaar brengt in de (thuis)keuken om onder leiding van een (on)bekende keukenprins(es) in de buurt de sterren van de hemel te koken (www.cookeloere.nl).

Van maart tot het einde van de zomer werk ik met veel plezier voor Mooi Werk als (o.a.) interim cultuurscout voor Nieuwland en Oost. Ik ben pas begonnen, maar ik voel me in deze rol als een vis in het water! Als cultuurscout mag ik samen met een bont gezelschap Schiedammers allemaal prachtige kunst- en cultuurprojecten uit de Schiedamse grond stampen (en deze bodem blijkt vruchtbaar!). Heb jij nog een mooi idee dat je graag met ons wilt ontwikkelen? Of wil je je aansluiten bij een bestaand initiatief? Ik hoor het graag!

Tot in Schiedam!”