Anne Doeksen

interim chef cultuurparticipatie, cultuurscout en coördinator Cookeloere

Anne Doeksen is een geboren Schiedamse, ‘hier-en-daar getogen’, en thuis aan de oevers van de Rijnmond. De liefde voor koken kwam al vroeg en met haar project Cookeloere cheft Anne allerlei kookavonturen! Cookeloere draait om het beleven, delen en doorgeven van kookkunst, – cultuur en -liefhebberij. Cookeloere wil mensen van allerlei culturen, leeftijden en beroepen bij elkaar over de vloer brengen. Door samen te kokkerellen, vieren we diversiteit in de samenleving en verzetten we ons tegen hokjesdenken en…. eenheidsworst!

Anne vervangt vanaf 1 maart 2019 tijdelijk Marije van der Kruk tijdens haar zwangerschapsverlof als chef cultuurparticipatie en cultuurscout van de wijken Oost en Nieuwland.