Kaartverkoop locatietheater In het Wild

Drie voorstellingen met Schiedams DNA!

In juni 2017 staat Schiedam in het teken van theater in de wijk. Vanaf nu kunnen de tickets besteld worden voor de voorstellingen ‘Hart voor de Zaak’, ‘Klein Geluk’ en ‘Oh Ja Joh, Hoezo Dan?’, drie voorstellingen met Schiedams DNA!

Regie: Theater in Context

Een ontdekkingstocht van de Schiedamse puber Jordy, die wordt opgescheept met een groep toeristen en het hondje van zijn oma. Een voorstelling over de veelzijdigheid van de Schiedammer en de passie voor zijn werk.

Wil je meer informatie over ‘Hart voor de Zaak’ of tickets kopen voor deze voorstelling? Klik op één van de speeldata;  vrijdag 9 juni 2017, zaterdag 10 juni 2017 of zondag 11 juni 2017.

Regie: Stephan W. Zeedijk

Een nachtzoen geven aan je slapende kind, nooit meer een wekker zetten na je pensioen, de terugkeer naar je geboortestad Schiedam. Zo eenvoudig mooi kan klein geluk zijn. Een ervaringstocht door de Schiedamse natuur.

Wil je meer informatie over ‘Klein Geluk’ of tickets kopen voor deze voorstelling? Klik op één van de speeldata;  zaterdag 17 juni 2017 of zondag 18 juni 2017.

Regie: De Stokerij Schiedam

Een voorstelling voor mensen die elkaar anders nooit ontmoet hadden, voor mensen die dol zijn op Schiedamse verhalen en voor mensen die herinneringen willen delen. Een waarschuwing vooraf: je blik op Schiedam en Schiedammers zal voorgoed veranderen.

Wil je meer informatie over ‘Oh Ja Joh, Hoezo Dan?’ of tickets kopen voor deze voorstelling? Klik op één van de speeldata; zaterdag 24 juni 2017 of zondag 25 juni 2017.