Woordenwandeling met Wordbites door Maassluis Sluispolder-West

Laat je verrassen door verhalen uit Sluispolder-West tijdens deze theatrale wijkwandeling vol live muziek!

Jouw wijkverhaal of die van je buren werden de afgelopen tijd opgeschreven. Woordkunstenaar Hugo De Haas Van Dorsser van Wordbites* maakt er met een verteller, een hoorspel en live muziek een bijzondere route van. Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van je buurt, ga dan mee!

ZONDAG 30 JUNI VAN 14 – 15 UUR
Start om 14:00 uur bij het schoolgebouw op de Mgr. Bekkerslaan in Maassluis. Bij voldoende belangstelling is er een tweede wandeling van 16 – 17 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden is gewenst, maar niet verplicht. Bel of mail Caty Palmen, telefoon: 010 273 4780, mobiel: 06-15 42 18 12, e-mail: caty@stichtingmooiwerk.nl, www.stichtingmooiwerk.nl

BEWONERSEXPO
Je bent van harte uitgenodigd om voorafgaand aan de wandeling de expositie op het schoolgebouw aan de Mgr. Bekkerslaan te bekijken én aan te vullen met je eigen verhaal. Wij ontmoeten je graag vanaf 12.30 uur op het schoolplein.

*Wordbites is een poëtische mix van gesproken woord met live muziek, zang of moderne dans. Wordbites was eerder te zien tijdens o.a. Oerol, Poetry International, Theaterfestival Boulevard, Mysteryland, Zwarte Cross.