De Gorzen Live!

Op 30 november gaan we op muzikale ontdekkingstocht in de Gorzen tijdens De Gorzen Live!

Muzikale acts staan geprogrammeerd op plekken waar dat normaal niet zo snel gebeurd. Onder begeleiding van een gids gaan de deelnemers/bezoekers in verschillende groepjes op pad. Zo ervaart iedereen die middag/avond een aantal mini-concertjes in intieme setting. De Gorzen Live is een evenement vóór en dóór de wijk. Waar we langs komen en wat je precies te horen krijgt, blijft nog even een verrassing. We gaan immers op ontdekkingstocht!

We beginnen op 30 november om 16.00 uur bij de BVSZ aan de Leliestraat 10. Na afloop (rond 19.00 uur) eindigen we hier ook weer en wordt er gezamenlijk gegeten.

Ga je mee op ontdekkingstocht? Laat het even weten via post@stichtingmooiwerk.nl . Aanmelden kan tot 27 november.