Cookeloere workshop Manti met Melek en Jasimien

Ravioli op zijn Turks: dát gaan we ontdekken tijdens het Cookeloere  kookavontuur op zondag 18 november (13:00-17:00).

Dit exclusieve culinaire reisje staat onder de deskundig leiding van de dames Jasimien en Melek en vindt plaats in de keuken van de Alevitische Vereniging in Nieuwland. Deelname is gratis en plaatsen zijn beperkt, dus handel snel en mail/bel: anne@cookeloere.nl / 06-10233517. In het geval van veel aanmeldingen wordt er voorrang gegeven aan bewoners van de wijk Nieuwland.

Dit kookavontuur is onderdeel van “Cookeloere in Nieuwland“. Met dit project begint een culinaire ontdekkingsreis door Schiedam. De kookavonturen die binnen dit project worden georganiseerd vinden plaats in diverse (kleine) keukens in Nieuwland. Het project is een samenwerking tussen Cookeloere Kookavonturen, Stichting Mooi Werk en wordt mede-mogelijk gemaakt door de Gemeente Schiedam.