Einduitvoering Wijkcultuurklassen

In januari werden de Wijkcultuurklassen die in 2018 zijn gestart afgesloten tijdens een feestelijke einduitvoering voor ouders en ander publiek op basisschool Het Startblok in Nieuwland.

In 2018 zijn op meerdere scholen in Schiedam Oost en Nieuwland de Wijkcultuurklassen gestart, een initiatief vanuit Stichting Mooi Werk. Leerlingen van alle leeftijden konden zich inschrijven voor buitenschoolse lessen als fotografie, slaggitaar, mode en circustheater. De uitvoering werd gecombineerd met de sportmiddag van Lekker Bezig Schiedam. Het was een vrolijke goedbezochte middag waarin alle leerlingen hun nieuw verworven vaardigheden en ontdekte talenten ten tonele brachten.

Kijk hier voor een fotoverslag van de Wijkcultuurklassen einduitvoering!

Ben je geïnteresseerd in de Wijkcultuurklassen of heb je er vragen over? Neem dan contact op met Renske Dzon via renske@stichtingmooiwerk.nl.

Foto’s: (c) Mirjam Boomert