Uit de kast, op de planken

Jaarlijk wordt er internationaal op 11 oktober stilgestaan bij het uit de kast komen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders. In Schiedam gaat deze gebeurtenis niet ongemerkt voorbij. Op zaterdag 8 oktober 2016 organiseerde LHBT Schiedam, in samenwerking met LHBT’ers uit Schiedam en Rotterdam en de cultuurscouts van Mooi Werk, een wervelende avond met drama, theater, poëzie, muziek, film en verhalen.

Uit de kast, op de planken; uit het (LHBT-) leven gegrepen!

Een wervelende avond vol humor, theater, poëzie, muziek, film en verhalen, door en voor LHBT’s en iedereen die geïnteresseerd is in theater.

Er werd een kort drama opgevoerd: ‘Het koekoeksjong, een drama in 3 bedrijven’. De cast van ‘Het koekoeksjong’ bestond uit een groot deel van de LHBT’s die ook de avond mogelijk maakte.

Zowel de theateravond als de regie van het drama stond onder leiding van theater-regisseur Bob van der Lugt van Stichting Mooi Werk.